امور حقوقی

با توجه به گستردگی و تخصصی بودن موضوعات حقوقی، ارائه مشاوره حقوقی تخصّصی و کاربردی در هر یک از زمینه های حقوقی، به دانش، تحقیقات و تجربه نیاز دارد.

مشاوره حقوقی

حرفه مشاور حقوقی به دلیل افزایش زندگی های مدرن و تعاملات بیشتر اداری، تجاری و .. افراد و شرکت ها با یکدیگر بسیار مهم است. بنابراین حضور افرادی که ازدانش کافی در زمینه مسائل و الزامات حقوقی برخوردار باشند، یکی از عوامل مهم بوده و گاهی اوقات برای ادامه حیات سازمان ضروری است.

مشاوره کیفری

مشاوره کیفری
این حقوق بخشی از حقوق عمومی مربوط به جامعه است که قوانین دولت جهت حمایت از جامعه و حقوق اشخاص را در بر می گیرد. مشاوره حقوقی در کلیه حقوق مطرح شده در بخش کیفری ارائه می گردد. حقوق کیفری در واقع حقوق جزا می باشد، بدین معنا که حقوق و قوانین جزایی در بخش حقوق کیفری اسلام مطرح شده است و وکیل مربوط به این حوزه وکیل کیفری می باشد. هدف حقوق جزا که حقوق ارزش ها نیز نام دارد، تعیین قوانینی است که افراد بر اساس آن ملزم به رعایت ارزش هایی در جامعه و عرف و در مقابل اشخاص می باشند. در حقوق کیفری (حقوق جزا)، اجرای قوانین به صورت شدید، لازم الاجرا می باشد.
مشاوره کیفری
نظارت
ویژگی های دعاوی کیفری
شکایت های کیفری را روی هر نوع برگه می توان مطرح کرده و تقدیم مراجع قضایی نمود. برای بررسی دعاوی کیفری در ابتدا بایستی به مرجع دادسرا مراجعه نمود و پس از تحقیقات به دادگاه منتقل شود.
ویژگی های دعاوی کیفری
مشاوره حقوقی کیفری
انجام هر فعلی که مجازات آن در قوانین کیفری آمده است، مشاوره حقوقی کیفری نام دارد. در دعاوی کیفری، مجازات فرد مرتکب شونده را دادگاه تعیین می کند. جعل، قتل، دیه، تهدید، مواد مخدر، خیانت در امانت، آدم ربایی، کلاهبرداری، سرقت، جرایم پزشکی، روابط نامشروع، استراق سمع، مزاحمت تلفنی، جرایم رایانه ای و انتقال مال غیر بعلت متفاوت بودن در حیطه مشاوره حقوقی کیفری قرار دارد.
مشاوره حقوقی کیفری
دعاوی مشاوره حقوقی کیفری
ابتدا به تفاوت دو نوع دعوا یعنی دعاوی مشاوره حقوقی کیفری و حقوقی می پردازیم. زیرا در صورت درخواست شکایت، تاثیر بسیار زیادی در نحوه ثبت شکایت خواهد داشت. توصیه می شود قبل از شکایت با مشاور حقوقی دعاوی کیفری مشورت نموده و نوع کیفری و یا حقوقی بودن دعاوی مشخص گردد. ویژگی دعاوی کیفری این است که می توان شکایت های کیفری را روی هر نوع برگه مطرح به مراجع قضایی تقدیم نمود. دعاوی کیفری برای بررسی ابتدا باید به دادسرا ارجاع گردد و پس از تحقیقات به دادگاه منتقل شود.
دعاوی مشاوره حقوقی کیفری
مشاوره حقوقی کیفری قوه قضاییه
می توان شکایات کیفری را بدون استفاده از وکیل نیز پیگیری کرد. پرونده های مربوط به این شکایات بعد از پس گرفتن شکایت بسته نمی شوند. در این شکایات، بدلیل عدم نیاز به وکیل، بهتر است ابتدا موضوع با وکیل کیفری مطرح شده و روند انجام و پیگیری آن را جویا شوید. در موضوع پرونده اتهام، طرفین شکایت را شاکی و متشاکی یا متهم می نامند.
مشاوره حقوقی کیفری قوه قضاییه

مراحل رسیدگی به شکایات مشاوره حقوقی کیفری

  1. رسیدگی به دعاوی کیفری در دادگستری صورت می گیرد و دارای چند مرحله می باشد:

    ۱. طرح شکایت و شروع تحقیق

    ۲. رسیدگی مقدماتی در دادگاه بدوی

    ۳. رسیدگی در بخش تجدید نظر

    ۴. طرح شکایت در دعاوی کیفری

    تنظیم شکایت در دعاوی کیفری شکواییه نام دارد که در برگه های معمولی هم قابل انجام است.

نکات طرح و تنظیم شکواییه در دعاوی کیفری

۱. اطلاعات نام و نشانی دقیق شاکی

۲. موضوع شکایت، تاریخ و مکان وقوع جرم

۳. ذکر زیان مالی وارد شده به مدعی

۴. اطلاعات متشکی یا متهم

۵. ادله و مشخصات شاهدان

پس از تنظیم شکوائیه و به امضا رسیدن توسط شاکی، تقدیم دادسرا یا دادگاه می شود. تنظیم شکواییه را به مشاور حقوقی کیفری گروه میزان واگذار نمایید.

مشاوره خانواده

به قوانین مربوط به خانواده می گویند که دارای مقررات و قوانین حاکم بر تمامی اعضای یک خانواده و مال و اموال مربوط به آن ها می باشد که هر کدام شامل قوانین متفاوتی می باشد. قوانین مربوط به هر یک از حقوق خانواده بر عهده مشاوره حقوقی خانواده می باشد.

مشاوره ثبتی

مشاوره ثبتی یکی از مهمترین نیازهای حقوقی افراد جامعه است و یک مشاوره ثبتی خوب و به موقع با کارشناسان خبره و با تجربه می تواند از وقوع بسیاری از مشکلات حقوقی ثبتی اشخاص جلوگیری نماید و به همین دلیل است که امروزه تمایل بسیار بیشتری به مشاوره با مشاوران قبل از انجام معامله یا هر عمل ، حقوقی دیگری وجود دارد.

رفع ممانعت از حق

دعوای رفع ممانعت از حق

ماده ۱۵۹ قانون آیین دادرسی مدنی دعوای ممانعت از حق را اینگونه تعریف نموده است :

– دعوای ممانعت از حق عبارت است از تقاضای کسی که رفع ممانعت از حق ارتفاق یا انتفاع خود را در ملک دیگری بخواهد.

– مقصود از حق انتفاع حقی است که به موجب آن شخص می تواند از مالی که عین آن ملک دیگری است یا مالک خاصی ندارد استفاده کند.

– مقصود از حق ارتفاق حقی است برای شخص در ملک دیگری .

نحوه طرح دعوای رفع ممانعت از حق

دعوای ممانعت از حق از طرف صاحب حق انتفاع و ارتفاق علیه کسی که مورد استفاده خواهان از حقش گردیده مطرح می شود . به دعوای ممانعت از حق در دادگاه محل وقوع ملک رسیدگی می گردد و این دعوا نیز نیازمند ارجاع به کارشناسی می باشد و پس از بررسی مدارک و مستندات و نظریه کارشناسی رأی بر رفع ممانعت از حق صادر می گردد.

نحوه اجرای رأی رفع ممانعت از حق

رأی رفع ممانعت از حق نیز پس از صدور رأی بدوی قابل اجرا می باشد و تجدید نظر خواهی از رأی صادره مانع اجرای رأی نمی گردد.

درباره ما

سروش نافع دادمان یک موسسه  حقوقی می‌باشد ، در همین راستا پلتفرمی جهت ارائه مشاوره و امور قراردادی در بستر اینترنت فراهم گردید تا خدماتی شامل بانک اسناد حقوقی و قرارداد ها، مشاوره حقوقی تخصصی برای هر قرارداد، امکان درخواست طراحی، تنظیم و بررسی قراردادهای حقوقی و درخواست وکیل برای پیگیری و طرح پرونده ها و دعاوی حقوقی و کیفری برای کسب و کار ها و اصناف ارائه دهد

 

تماس با ما

دادمان در صفحات اجتماعی

info@dad-man.ir

۳۲۴۰۲۲۱۰ ۰۲۶

۳۲۴۰۲۲۱۸ ۰۲۶

آدرس : کرج میدان توحید برج دهقانی طبقه ۴ واحد ۸

کارشناسان سروش نافع دادمان

برای دریافت مشاوره کلیک کنید
پیمایش به بالا