قرارداد اجاره به شرط تملیک خودرو برای اشخاصی که سرمایه کافی برای خرید نقدی خودرو ندارند، بسیار کاربردی و مناسب است.این قرارداد اجاره یک قرارداد محبوب و کاربردی است که علاقهمندان زیادی دارد.
اجاره به شرط تملیک خودرو
برای اشخاص بسیار زیادی این امکان فراهم نیست که بتوانند خودروهای نو را از کارخانه تهیه کنند و تمام مبلغ آن را یکجا بپردازند. علاوهبراین، بسیاری از اشخاص حتی این امکان را ندارند که خودروهای کارکرده را نیز بهصورت نقدی خریداری کنند.
در چنین موقعیتی نمونه فرم قرارداد اجاره به شرط تملیک خودرو یک قرارداد محبوب است که میتواند امکان تهیه خودرو را برای شما فراهم کند. از طرف دیگر، ممکن است که شما خودرویی داشته باشید و بخواهید آن را با شروط خاصی به فروش برسانید.
شما میتوانید با متقاضیان به عنوان شخص حقیقی یا شخص حقوقی، این قرارداد را امضا کنید و به این شیوه، برای انجام یک معامله توافق کنید که در نهایت به فروش خودرو منتهی میشود.
علاوه بر اشخاص حقیقی، بسیاری از شرکتهای حقوقی نیز چنین اقدامی را انجام میدهند.
انواع قرارداد اجاره به شرط تملیک خودرو
یک نوع از این قرارداد با شرط فعل است و نوع دیگر قرارداد، با شرط نتیجه خواهد بود. این دو شیوه از تنظیم قرارداد تفاوتهایی با یکدیگر دارند که لازم است درباره آن توضیحاتی بیان کنیم.
در حالتی که انجام این قرارداد به شرط فعل باشد، موجر متعهد میشود که در پایان قرارداد و در صورت انجام شدن تمام شروط و پرداخت شدن تمام تعهدات مالی، خودرو را به مستاجر منتقل کند و مالکیت را به نام مستاجر انتقال دهد.
حالت دیگر این قرارداد شرط نتیجه نام دارد. در این مورد شرط میشود که با پرداخت آخرین قسط از خودرو، خود به خود مالکیت خودرو به مستاجر منتقل شود. در این حالت، موافقت، کسب رضایت یا انجام اقدام خاصی از جانب موجر مطرح نیست و انتقال مالکیت خودرو به واسطه قرارداد انجام خواهد شد.
شما میتوانید با توجه به مسائل مختلف تصمیم بگیرید که کدام شرط را در متن قرارداد بنویسید.