درخواست مشاوره
موسسه حقوقی سروش نافع دادمان کرج با هدف بالا بردن سطح سواد حقوقی جامعه و همشهریان عزیز با مشاوره تخصصی ،دقیق و کاربردی، آماده ارائه خدمات درخواست مشاوره و پذیرش وکالت در تمامی مراجع می باشد.
تلفن تماس جهت هماهنگی : ۰۲۶۳۲۴۰۲۲۱۰ – ۰۹۱۲۳۰۰۰۹۴۷
مشاوره حقوقی
با عنایت به گستردگی و تخصصی بودن موضوعات حقوقی، ارائه مشاوره حقوقی تخصّصی و کاربردی در هر یک از زمینه های حقوقی، نیاز به دانش، تحقیقات و تجربه ی کافی دارد. موسسه حقوقی سروش نافع دادمان کرج با تشکیل کارگروه های تخصصی با مطالعات راهبردی در قوانین و مقررات و رویه قضایی محاکم، زیر نظر برترین حقوقدانان، مبادرت به ارائه مشاوره حقوقی در کلیه مسائل و موضوعات حقوقی به هموطنان گرامی در سراسر کشور نموده است.
موسسه حقوقی سروش نافع دادمان کرج با هدف ارائه مشاوره فنی، اقتصادی و مالی به صنایع مختلف کشور و همچنین ارائه راهکارهای مدیریتی به مدیران صنایع جهت افزایش بهره وری واحدهای صنعتی راه اندازی گردیده است. این شرکت با دارا بودن کادر متخصص مهندسی، مالی، اقتصادی و نرم افزاری آماده خدمت رسانی و پاسخگویی به درخواست مشاوره امور صنعتی هموطنان گرامی در سراسر کشور می باشد.
مشاوره صنعتی
مشاوره مالی
هدف از برنامهریزی مالیاتی، اطمینان از این است که وضعیت مالیاتی شرکت در امنترین و بهینهترین حالت ممکن قرار بگیرد؛ و همه عناصر برنامهی مالی در همین راستا تنظیم شوند. در این برنامهریزی مواردی ازجمله زمانبندی و میزان درآمد، زمانبندی خرید و برنامهریزی برای سایر هزینهها لحاظ میشوند. با مشاورین موسسه حقوقی دادمان کرج به یک برنامه ریزی منظم خواهید رسید. برای درخواست مشاوره امور مالی روی هرکدام از دکمه های زیر کلیک کنید.
۱. انجام کلیه عملیات حسابداری و مالی اشخاص حقیقی و حقوقی
۲. تنظیم اظهارنامه مالیاتی و دفاتر قانونی شرکتها و موسسات طبق آییننامه تحریر دفاتر قانونی و همچنین تکمیل اظهارنامه های مالیات بر ارزش افزوده (VAT) و ارسال منظم خلاصه معاملات فصلی موضوع ماده ۱۶۹ ق.م.م. به سازمان امور مالیاتی،
۳. تهیه صورتهای مالی استاندارد شرکتها طبق آخرین فرمت و استانداردهای حسابداری
۴. تهیه ترازهای حسابداری و ارائه گزارشهای مالی و محاسباتی خاص مورد نظر مدیران شرکت
۵. تامین و اعزام کادر حرفه ای حسابداری در سطوح تجربه ای مختلف و براساس نیاز شرکتها جهت حضور مداوم یا مقطعی درمحل شرکت به منظور انجام عملیات حسابداری و مالیاتی و همچنین نظارت برعملیات حسابداری شرکتها به منظورانجام بهینه و اصولی کارها در شرکتهائی که کارکنان فعلی مشغول انجام عملیات مالی شرکت هستند. انجام عملیات حسابداری شرکت در محل دفترکار موسسه و ارسال گزارشهای قانونی (اظهارنامه های مالیاتی و لیست های حقوق و بیمه) به سازمان های امور مالیاتی و تامین اجتماعی.
۶. ارائه آنلاین گزارشهای مالی مورد نیاز به مدیران شرکتها،
۷. نظارت برعملیات انبارگردانی دوره ای یا پایان سال شرکتها و فروشگاههای زنجیره ای و . . . با امکان برنامه ریزی و انجام تمام یا بخشی از کار توسط همکاران موسسه و با نظارت مدیران آن،
۸. سایر خدمات حسابداری و مالی مورد نیاز شرکتها حسب مورد و بنا به نیاز مدیران شرکتها.
۱. حسابرسی صورتهای مالی، حسابرسی داخلی، بررسی اجمالی صورتهای مالی، حسابرسی مالیاتی، حسابرسی عملیاتی و همچنین اجرای روشهای توافقی رسیدگی به حسابها و یا صورتهای مالی
۲. ارائه گزارش حسابرسی مالی شرکتها جهت ارائه به بانکها و موسسات مالی و اعتباری جهت اخذ وام و تسهیلات و یا ارائه به شرکتهای کارفرمای دولتی،
۳. انجام عملیات حسابرسی خاص
۱. ارائه مشاوره مالیاتی در رابطه با مالیات عملکرد شرکتها، مالیاتهای تکلیفی و همچنین مالیات بر ارزش افزوده VAT،
۲. تهیه و تکمیل اظهارنامه های مالیاتی اظهارنامه عملکرد و مالیات بر ارزش افزوده (VAT)
۳. تهیه لوایح اعتراضی و دفاعیه های مالیاتی به منظور احقاق حقوق مالیاتی شرکتها و حضور در هیات های حل اختلاف مالیاتی و سایر ارکان عالی دولتی رسیدگی کننده،
۴. پیگیری و استرداد اضافه پرداخت (طلب) مالیات شرکتهای پیمانکاری(پیش پرداختهای مالیاتی سنوات قبل) از سازمان امور مالیاتی،
اخذ کد اقتصادی، بعد از ثبت شرکت و برای اخذ کارت بازرگانی، الزامی است. شرکتها از زمان ثبت در اداره ثبت تا دو ماه بعد وقت دارند که جهت تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد اقتصادی اقدام کنند. در غیر این صورت مجاز به عقد قرارداد یا ارائه اظهارنامه مالیاتی در پایان سال مالی نیستند. علاوه بر این، دریافت کارت بازرگانی، شرکت در مناقصات و مزایدات، عقد قرارداد با موسسات دولتی و افتتاح حساب بانکی نیز در گروی اخذ این کد ۱۲ رقمی هستند.
از بین مزایای دیگر اخذ کد اقتصادی میتوانیم به پرداخت حقوق دولت تحت نام مالیات، تسهیل و تسریع روند بررسی دفاتر قانونی شرکت، احراز هویت اشخاص در اداره مالیات و ممانعت از رقابتهای ناسالم اشاره کنیم. شرکتهایی که کد اقتصادی ندارند؛ مشمول قوانین معافیت از مالیات نمیشوند.
مدارک لازم برای متقاضیان حقوقی اخذ کد اقتصادی
- تهیه و تکمیل دفترچه اشخاص حقوقی ( تهیه از واحد های کپی اداره های مالیات ) و همراه داشتن مهر شرکت
- پاسخ استعلام از واحد مستغلات شهرتان جهت تشکیل پرونده مالیات اجاره ( استعلام از تشکیل پرونده اخذ گردد)
- اصل و تصویر آگهی های ثبتی و مدارک شرکت اعم ازپیش آگهی تغییرات و تاسیس، اساسنامه، شرکت نامه و تقاضانامه شرکتهای مسئولیت محدود، اظهارنامه شرکتهای سهامی خاص و تقاضانامه موسسات ( ۱ سری کپی )
- اصل و تصویر کلیه روزنامه های تاسیس و روزنامه تغییرات
- اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی کلیه صاحبان امضا مجاز و اعضا ( یا برابر اصل شده )
- اصل و تصویر سند مالکیت همراه با بنچاق و گواهی پایان کار و عوارض شهرداری ( درصورتیکه یکی از صاحبان امضا مالک محل قانونی باشند و اجاره نامه دستی بین مالک و شرکت ) یا اجاره نامه محل اقامت شرکت محضری یا اجاره نامه همراه با کد رهگیری و هولوگرام به نام شرکت ( ۱ سری کپی )
نکته: جهت اخذ کد اقتصادی، اجاره نامه می بایست به نام شرکت باشد و به نام شخص غیر قابل قبول می باشد.
- اصل و تصویر قبض آب، برق و تلفن محل شرکت
- گواهی امضا صاحبان امضای مجاز شخص حقوقی ( گواهی امضا در دفترخانه اسناد رسمی گرفته شود) و به نام اداره امور مالیاتی منطقه مورد نظر باشد.
مدارک لازم برای متقاضیان حقیقی اخذ کد اقتصادی
- مدارک شناسایی
- فرم اداری مربوط به مشخصات متقاضی
- درخواست کتبی مبنی بر اخذ کد اقتصادی
- تصویر پروانه کسب
- گواهی پرداخت هزینه صدور کد نزد شعب بانک ملی
- سه قطعه عکس پرسنلی ۲ در ۳
- چنانچه متقاضی قبلاً کارت اقتصادی داشته ملزم به ارائه تصویر آن یا فیش کامپیوتری نیز هست
مدارک لازم جهت تشکیل پرونده مالیاتی به شرح ذیل می باشد :
- اصل و کپی اساسنامه شرکت
- اصل و کپی آگهی تاسیس
- اظهارنامه ثبت شرکت ها (اصل و کپی)
- اصل و کپی روزنامه رسمی
- آگهی ثبت تغییرات ( اصل و کپی)
- تصویر شناسنامه اعضای هیات مدیره به همراه اصل شناسنامه
- اصل و کپی کارت ملی کلیه اعضای هیات مدیره
- کپی فیش تلفن محل شرکت
- اصل فیش واریزی دو در هزار مبلغ سرمایه اولیه شرکت در بانک ملی
- تکمیل دفترچه مشخصات شناسایی شرکت ( دفترچه نام اشخاص حقوقی)
- اصل گواهی امضای صاحبان امضای مجاز شده در دفترخانه اسناد رسمی
- کپی سند مالکیت یا اجاره نامه به نام شرکت
- اصل و کپی شرکتنامه شرکت.
در نظر داشته باشید که حتی در صورت عدم فعالیت شرکت تشکیل پرونده مالیاتی الزامی است و برای اعلام عدم فعالیت و عدم پرداخت مالیات احتیاج به انجام آن می باشد و در غیر این صورت مشمول جریمه می شوید.
بر اساس ماده ۶ قانون تجارت،کلیه اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی پس از ثبت شرکت جهت اظهار هزینه ها و درآمدهای خود به دفاتر پلمپ نیاز دارند.
دفاتر پلمپ به صورت دفتر کل و روزنامه می باشند که بر حسب کارکرد ۵۰-۱۰۰-۱۵۰برگی می باشند.
تمامی شرکت ها در صورتی که کارکردی داشته باشند جهت مشخص نمودن عملکرد مالی خود موظف به تکمیل این دفاتر هستند، عدم اخذ، تکمیل و ارایه این دفاتر باعث علی الراس شدن شرکت خواهد شد.
در صورتی که شرکت فعالیتی هم نداشته باشد جهت اعلام عدم فعالیت خود به دارایی، باید دفاتر پلمپ شده خود را به صورت سفید یا خالی به حوزه دارایی شرکت تسلیم نمایند.
علت نامگذاری این دفاتر، به نام دفاتر پلمپ به این دلیل است که کلیه صفحات این دفاتردراداره مالیات و ثبت شرکت ها پلمپ می شوند.
دفتر روزنامه چیست ؟
دفتر روزنامه، دفتری است که در آن ریز هزینه ها و سود و زیان به صورت روزانه وارد میشود.
دفتر کل چیست ؟
دفتر کل دفتری است که درآن ریز هزینه های دفتر روزنامه به صورت هفتگی درآن وارد می شود.
نکته : دفاتر قانونی مورد تایید سازمان امور مالیاتی، دفاتری هستند که مطابق مقررات مواد ۱۱و ۱۲ قانون تجارت مصوب سال ۱۳۱۱ در اداره ثبت اسناد و دفتر مشاغل از طرف ادارات امور اقتصادی و دارایی پلمپ گردد.
چه زمانی باید جهت اخذ دفاتر اقدام نمود :
جهت اخذ دفاتر پلمپ شده هر سال؛ باید سال قبل از آن؛ در واقع پیش از شروع سال مالی جدید؛ اقدام به دریافت دفاتر پلمپ شده نمود. برای مثال برای دریافت دفاتر پلمپ شده سال ۹۶ تا پایان اسفند سال ۹۵ باید اقدام نمود؛ مگر اینکه تمامی صفحات دفاتر؛ پیش از پایان سال مالی تمام شوند و نیاز به دفاتر جدید باشد که در اینصورت میتوانند دفاتر جدید اخذ نمایند.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ پلمپ دفاتر :
۱- کپی شناسنامه و کارت ملی برابر اصل شده ” در دفترخانه اسناد رسمی یا توسط وکیل موسسه” تمامی اعضای شرکت
۲- اسکن روزنامه رسمی تاسیس
۳- اسکن روزنامه رسمی آخرین تغییرات
۴- مهر شرکت
دلایل رد دفاتر :
۱- استفاده از دفاتر سال های قبل
۲- ثبت هرگونه اطلاعات غیرواقعی
۳- ثبت نکردن فعالیت های مربوط به شعب یا شعبه شرکت
۴- صفحات بیش از حد سفید گذاشته شده و سفید ماندن تمام صفحات به منظور سوء استفاده
۵- عدم ثبت یک یا چند فعالیت
۶- تراشیدن، پاک کردن، محو کردن و مخدوش کردن مندرجات
۷- درصورتی که دفاتر از پلمپ خارج شده و فاقد یک یا چند برگ باشد
موارد کاربرد دفاتر پلمپ :
۱- ارایه اظهارنامه مالیاتی
۲- اخذ کارت بازرگانی
نکته : عدم ارائه دفاتر، جریمه ای معادل ۲۰% مالیات و در صورت رد دفاتر جریمه ای معادل ۱۰% مالیات منظور خواهد شد.
گواهی ارزش افزوده چیست ؟
گواهی ارزش افزوده مانند همه گواهینامه های صادر شده در دستگاه های مختلف یک نوع مجوز است با این تفاوت که این مجوز برای انجام امورمالی وکارهای مربوط به ارزش افزوده صادرمی شود. گواهی VATدر یک برگه A5صادر شده و متولی صدورآن سازمان امورمالیاتی می باشد. این گواهینامه مجوزدریافت مالیات بر ارزش افزوده توسط فروشندگان ازخریداران باید درزمان پرداخت آن این گواهینامه را از خریداردرخواست نمایند . ارزش افزوده تفاوت قیمتی بین کالای خریداری شده و همان کالا در هنگام فروش است.
پرداخت عوارض وارزش افزوده، تکلیف قانونی کلیه مودیان مشمول مالیات است و تنها اشخاص حقیقی یا حقوقی که طبق قانون مالیات برارزش افزوده، از پرداخت این عوارض معاف شده اند (مثل ناشران و دانشگاه ها و مراکز آموزشی و درمانی و….) بقیه فعالان کسب و کار، اعم از خریدار و فروشنده طبق ضوابط قانونی، می بایست مالیات برارزش افزوده را وصول و آن را به حساب سازمان امورمالیاتی وزارت اقتصاد و دارایی واریزکنند تا مشمول جرایم مربوطه نشوند.
کلیه خریداران کالا و خدمات اعم از بخش دولتی و خصوصی ، می بایست پیش از پرداخت ارزش افزوده به فروشندگان، صحت گواهی ارزش افزوده فروشنده را بررسی و اطلاعات مندرج در آن را احراز کنند. احرازصلاحیت فروشندگان کالا و خدمات، می بایست توسط سامانه بررسی اعتبار گواهی ارزش افزوده شرکت ها که سازمان امورمالیاتی از سال۱۳۹۴ راه اندازی کرده است صورت بگیرد.
در این گواهینامه، شماره اقتصادی فروشنده، نام شرکت / فروشگاه / کارگاه، تاریخ ثبت، نام و نام خانوادگی مدیرعامل، نشانی قانونی شرکت / کارگاه / فروشگاه ، تاریخ مشمولیت قانون ارزش افزوده، تاریخ شروع و تاریخ انقضا گواهینامه درج شده است. پرداخت مالیات ارزش افزوده به فروشندگانی که اعتبار گواهینامه ثبت نامی آن ها تمام شده، مجاز نیست.
گواهی مالیات برارزش افزوده بصورت ۶ ماهه یا ۱ ساله صادر می شود (بنا بر تشخیص حوزه مالیات بر ارزش افزوده ) که پس از پایان اعتبار آن، بایستی نسبت به تمدید اعتبار از حوزه مالیاتی اقدام شود.خریداران موظفند هنگام پرداخت مبلغ مالیات برارزش افزوده در صورتحساب فروشندگان، گواهینامه ثبت نام را از آنها درخواست کرده و پس از رویت آن، و اعتبار تاریخ، نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند.گواهی ارزش افزوده گواهی ای است، که مؤدیان پس از ثبت شرکت و اخذ کد اقتصادی می بایست حتما برای اخذ آن اقدام نمایند.
ایرانیان در هر نقطه از جهان که باشند از سرمایه های بی نظیر کشورمان محسوب می شوند که بعنوان نمایندگان کشور عزیزمان همواره ثابت کرده اند که به اصالت و فرهنگ این آب و خاک پایبند بوده اند. با توجه به نیازهای متنوع و گسترده آنها در ارتباط با کارها و امور مختلف در ایران و سایر کشورها، موسسه حقوقی سروش نافع دادمان کرج آماده ارائه خدمات و پاسخگویی به درخواست امور مشاوره امور بین الملل به این عزیزان در حوزه های گوناگون در سراسر جهان می باشد.
مشاوره بین الملل
۱.امور حقوقی
۲. امور تحصیلی
۳. کارهای اداری
۴. املاک و مستغلات
۵. امور نظام وظیفه
۶.امور کنسولی
۷. سرمایه گذاری در ایران
۸. …
۱.امور حقوقی
۲. امور تحصیلی
۳. امور اداری
۴. املاک و مستغلات
۵.امور کنسولی
۶. سرمایه گذاری
۷. ….
۱.امور حقوقی
۲. خرید ملک و خودرو
۳. اخذ شناسنامه
۴. امور آموزشی
۵. …
مشاوره امور مهاجرت
با توجه به شرایط حاکم بر دنیا، امروزه مهاجرت محبوبیت بالایی پیدا کرده است و تعداد افراد متقاضی رو به افزایش می باشد. اما این موضوع که از چه طریق اقدام به مهاجرت نماییم که احتمال شکست به صفر برسد، نیازمند بررسی کارشناسان خبره و آگاه بخش مشاوره امور مهاجرت مؤسسه حقوقی سروش نافع دادمان کرج در زمینه بررسی درخواست مشاوره مهاجرتی از طرق گوناگون می باشد.
درباره ما
موسسه حقوقی سروش نافع دادمان کرج با همکاری تیمی قدرتمند و متعهد متشکل از حقوقدانان مجرب، وکلای پایه یک دادگستری، قضات بازنشسته، اساتید دانشگاه، کارشناسان بانک و اداره ثبت، مهندسین صنایع و فناوری اطلاعات، کارشناسان مالی، حسابداران و حسابرسان با هدف ارائه خدمات گسترده در سطح داخلی و بین المللی در تلاش است تا خدمات ذیل را در چارچوب حقوق بین الملل و قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران به هموطنان ارائه نماید.